Ηλεκτρικές Μελέτες & Εγκαταστάσεις

Με το πέρασμα των χρόνων οπου οι ανάγκες και οι απαιτήσεις ολοένα αυξάνονται, η τεχνολογία εξελίσσεται και πληθώρα νέων προϊόντων δημιουργείται. Πλέον υπάρχουν στην αγορά πολλά προϊόντα με παρεμφερή χαρακτηριστικά και λειτουργίες, αλλά και με αρκετές διαφορές.

Με την εμπειρία μας τόσο σε οικιακές όσο και σε επαγγελματικές (εταιρίες, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, κτλ) εγκαταστάσεις και τη διαρκή ενημέρωσή μας βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά καθώς και τη σωστή υλοποίησή τους. Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα εργαλεία και όργανα μέτρησης, έτσι ώστε τα υλικά να τοποθετούνται και να ελέγχονται με απόλυτη ακρίβεια πριν το έργο παραδοθεί στον πελάτη.

Δεν πρέπει να αγνοούμε επίσης, ότι η διαρκής ανάπτυξη της τεχνολογίας, εκτός από την προφανή διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας, μας προσφέρει και τη δυνατότητα να αυξήσουμε το επίπεδο ασφάλειας της ηλεκτρολογικής μας εγκατάστασης προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο εμάς και την οικογένειά μας.

Επιπλέον με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων και την ορθή τοποθέτησή τους επιτυγχάνεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους όπου συνήθως η κατανάλωση ενέργειας είναι υψηλότερη, μπορεί να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε επίσης στη δυνατότητα επέκτασης της εγκατάστασης καθώς στο μέλλον μπορεί να προκύψουν νέες ανάγκες στον κάθε πελάτη.

Είτε λοιπόν πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό χώρο, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω, η PK Talos Engineering ενεργεί με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και σας παραδίδει μια πλήρως λειτουργική, σύγχρονη και ασφαλή εγκατάσταση.

 

 
  • Η PK Talos Engineering αναλαμβάνει την πλήρη ηλεκτρολογική μελέτη για οποιοδήποτε χώρο ή κτίριο, πάντα σε συμφωνία με τους ισχύοντες κανονισμούς και με τις επιθυμίες του πελάτη.
  • Η εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού υλικού γίνεται από συνεργείο έμπειρων ηλεκτρολόγων που βρίσκεται υπό την επίβλεψη μηχανικών, ενώ το έργο ολοκληρώνεται πάντα εντός του χρονικού διαστήματος που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη.